Toimitusehdot

Yleistä

Teljän Nappi on T:mi Marianne Ostamon ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Teljän Nappi y-tunnus 1331314-5, Pihlajaranta 6 28400 Ulvila, p. 040 5865683. Teljän Nappi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout. Voit maksaa ostokset kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, Mobile Paylla, Pivolla ja kauppiaan toimipisteessä Ulvilassa (Lauttaranta 7) noutaessasi tilauksesi.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Teljän Nappi, Pihlajaranta 6, 28400 Ulvila, e-mail: info@teljannappi.fi,  tel: +358 40 5865683